Pet shop boys konsertoi Helsingissä kesällä 2023

Brittipopin legenda Pet Shop Boys saapuu jälleen Suomeen. Kyseessä on jo kymmenes kerta, kun Neil Tennantin ja Chris Lowen muodostama duo esiintyy Suomessa. Pet Shop Boys konsertoi Dreamworld: The Greatest Hits Live -kiertueensa puitteissa Helsingin Jäähallissa tiistaina 4.7.2023. Konsertissa kuullaan yhtyeen 26 suurinta hittiä ja se on saanut hurmioituneen kiittävät arviot niin brittimediassa kuin yleisöltäkin. Pet Shop Boysia katselemaan saapunut väki teineistä heitä koko 40-vuotisen uran ajan seuranneisiin vanhuksiin ovat hyppineet ikimuistoisten hittien tahdissa tasajalkaa. Duon viimeisin albumi ”Hotspot” ilmestyi vuonna 2020. Liput Suomen konserttiin tulevat myyntiin 1.12.2022.

Lue The Guardian lehden arvostelu konsertista (englanniksi)

Lue Hotspot albumin arvostelu Retropopista

Lue Actually (1987) albumin pophistoria Retropopista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: