Soft cell -laulaja Marc Almond julkaisi kuuden biisin EP:n

Toukokuussa 2022 näyttävän comebackin tehneen Soft cell -duon ja albumin ”Happiness not included” jälkeen laulusolisti Marc Almond palaa sooloartistiksi julkaisemalla kuuden kappaleen EP:n. ”Things we lost” julkaistaan 10-tuumaisena 33,3 kierroksen vinyylinä sekä streamauspalveluissa. Saatavilla on myös kolmen levyn versio, joka sisältää edellisvuonna julkaistun konserttitaltioinnin vuodelta 2020 Marcin soolokiertueelta ”Chaos & more – Live at the Royal festival hall”. Liveraitoja on albumilla peräti 37 kappaletta, sisältäen Marcin soolotuotantoa, Soft cell -yhtyeen hittejä ja cover-kappaleita. Konsertissa on mukana Jethro tull -yhtyeen Ian Anderson ja tuottaja Chris Braide, joka on osittain säveltänyt ja tuottanut myös uuden EP-levyn. Braide on palkittu tuottaja ja hän on tehnyt musiikkia mm. Sialle, Lana Del Reylle, Selena Gomezille, Toni Braxtonille ja Nicki Minajlle. Tänä vuonna 65 vuotta täyttävä Marc Almond julkaisi edellisen sooloalbuminsa ”Chaos and a dancing stars” vuonna 2020, joka oli myös Braiden tuottama.

Myös Soft cell on aktiivisena. He julkaisivat juuri uuden singlelohkaisun ”Happiness not included” -albumiltaan. Kosketinsoittaja Dave Ball kertoo, että pitkäsoitolla oli vain kaksi balladia ja ”Light sleepers” on toinen niistä, sekä lisäksi hänen suosikkibiisinsä levyltä. Musiikkivideolla esiintyy RuPaul’s Drag race -kilpailussa menestynyt Violet Chachki, joka esittää nuorta Marc Almondia. Single julkaistaan Kaksois-A-puolena ja toisena kappaleena kuullaan uudelleenäänitetty jouluinen versio kappaleesta ”Last chance”, joka julkaistiin alunperin Soft cellin edellisellä albumilla ”Cruelty without beauty” vuonna 2002. Marc Almondin mukaan kappale oli ansainnut singlejulkaisun jo aikoinaan. Kesällä 2023 Soft cell nähdään Britanniassa Let’s rock festival -kiertueella pääesiintyjänä.

Lue Soft cell yhtyeen esikoisalbumin ”Non-stop erotic cabaret” tarina vuodelta 1981 Retropopista

Lue Soft cell yhtyeen vuonna 2022 julkaistun albumin ”Happiness not included” arvostelu Retropopista

”Things we lost” EP kappaleluettelo:

  1. Golden light
  2. Dead stars
  3. Wolf (Modern life)
  4. Siren
  5. A flowered goodbye
  6. Things we lost

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: