Alphaville sovitti hittinsä uudelleen sinfoniaorkesterille

Alphaville on julkaissut uuden albumin yhteistyössä Deutsches Filmorchester Babelsbergin kanssa. ”Eternally yours” sisältääkin Alphavillen klassikkohittejä ja vähän vähemmän tunnettujakin kappaleita suurelle sinfoniaorkesterille sovitettuna. Mukana on myös muutama uusi kappale, kuten levyn nimikkoraita ”Eternally yours”, jonka sanoitus on lainattu suoraan itsensä William Shakespearen teksteistä. Lisäksi Alphaville versioi mm. vuoden 1971 James Bond -tunnussävelmää ”Diamonds are forever”. Yhtye, jonka ainoa alkuperäisjäsen nykyään on laulusolisti Marian Gold, kiertää levyn teeman mukaisesti myös saksalaisissa konserttisaleissa suuren orkesterin kanssa. Vuoden 2021 kesällä Alphaville nähtiin Suomessa, Turun Down by the laituri -tapahtumassa, mutta perinteisemmällä bändikokoonpanolla. ”Eternally yours” nousi ilmestymisviikollaan syyskuun lopussa Saksan albumilistan sijalle 2, mutta jo seuraavalla viikolla sijoitus laski parikymmentä pykälää. Alphavillen edellinen studioalbumi ”Strange attractor” julkaistiin vuonna 2017.

”Eternally yours” albumin kappaleluettelo:

 1. Dream machine
 2. Summer in Berlin
 3. Big in Japan
 4. Dance with me
 5. Summer rain
 6. Apollo
 7. Elegy
 8. Lassie come home
 9. Moongirl
 10. Welcome to the sun
 11. A victory of love
 12. Sounds like a melody
 13. Around the universe
 14. Diamonds are forever
 15. Flame
 16. Forever young
 17. Big in Japan (single edit)
 18. Sounds like a melody (single edit)
 19. Forever young (single edit)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: