Bananarama julkaisi uuden singlen

Bananarama on lohkaissut kolmannen singlen viimeisimmältä albumiltaan ”Masquerade”. Heinäkuussa 2022 julkaistu levy on yhtyeen kahdestoista studioalbumi, jolla he juhlistivat samalla 40-vuotista uraansa levyttävinä artisteina. Kappale ”Running with the night” on tehty yhteistyössä tuottaja Ian Mastersonin kanssa, jonka kanssa Bananarama on työstänyt musiikkia aiemminkin. Lisäksi Masterson on tuottanut musiikkia mm. Kim Wildelle, Geri Halliwelille ja etenkin Dannii Minoguelle. Kuuntele ”Running with the night” oheisesta linkistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: