Skottiyhtye Simple minds on edelleen voimissaan – 19:s albumi ilmestyy perjantaina

Vuonna 1979 ensimmäisen albuminsa ”Life in a day” julkaissut skottiyhtye Simple minds on edelleen voimissaan. Perjantaina 21.10.2022 ilmestyy yhtyeen 19:s studioalbumi ”Direction of the heart”. Vuoden 1982 ”New gold dream (81-82-83-84)” -albumista alkaneet huippuvuodet ja stadionkonsertit ovat laantuneet, mutta Simple minds on julkaissut uutta musiikkia tasaiseen tahtiin kaikilla vuosikymmenillä. Edellisestä pitkäsoitosta ”Walk between worlds” ei ole kuin neljä vuotta ja se nosti bändin pitkästä aikaa Britannian albumilistan TOP-5:een. Alkuperäismiehityksestä jäljellä on laulusolisti Jim Kerrin lisäksi enää kitaristi Charlie Burchill. Kerr kuvailee uutta levyä ”electro-rockiksi” ja synteettiset vaikutteet ovat kuultavissa jo esimakua antaneista singlekappaleista ”Vision thing” ja ”First you jump”.

”Direction of the heart” -albumin kappaleluettelo:

  1. Vision Thing
  2. First You Jump
  3. Human Traffic
  4. Who Killed Truth?
  5. Solstice Kiss
  6. Act of Love
  7. Natural
  8. Planet Zero
  9. The Walls Came Down

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: