Depeche mode palaa uuden albumin ja kiertueen myötä – keikka myös Suomessa

Depeche mode piti 4.10.2022 Berliinissä tiedotustilaisuuden, jossa yhtye ilmoitti julkaisevansa maaliskuussa 2023 uuden albumin ja lähtevänsä sen jälkeen maailmankiertueelle. Albumi kantaa nimeä ”Memento mori”, joka on latinaa ja tarkoittaa ”Muista kuolevasi”. Esimakua tulevasta saadaan helmikuussa singlen ”Ghosts again”, josta netissä pyörii jo hyvää lupaava demo-maistiainen. Andrew Fletcherin poismenon jälkeen Martin Goren ja Dave Gahanin muodostamaksi duoksi typistynyt syntsapoplegenda vierailee Suomessa 8. Elokuuta 2023 Kaisaniemen puistossa. Laulusolisti Dave Gahan on kertonut, että he ovat käyneet läpi myös bändin back-kataloogia ja etsineet vanhojen kappaleiden joukosta biisejä, joita he voisivat esittää kiertueella pitkästä aikaa livenä. Esiin on kuuleman mukaan putkahtanut mm. kappale ”The sun and the rainfall” Depeche moden 40 vuoden takaiselta kakkosalbumilta ”A broken frame”.

One thought on “Depeche mode palaa uuden albumin ja kiertueen myötä – keikka myös Suomessa

Add yours

  1. 1982-2000 odotin, että DM esiintyisi Suomessa. Turhaan. Silloin bändi teki vielä kiinnostavaa musiikkia. Duran Duran esiintyi viime kesänä ensimmäistä kertaa Suomessa ja myös he olivat Kaisaniemessä. Miksi Suomeen tullaan vasta, kun ollaan vanhoja ukonkuhjakkeita.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: