1980-luvun italodiscotähti Den Harrow saapuu Suomeen

Den Harrow (oik. Stefano Zandri, s. 1962) saapuu Suomeen. 1980-luvulla lukuisia italodiscohittejä julkaissut ja Keski-Euroopan listoilla menestynyt artisti esiintyy 3.8.2024 Kurikassa ”Paluu 80-luvulle!” -tapahtumassa. Bileet järjestetään legendaarisessa Mietaan Nuorisoseuran talossa.

Den Harrowin lisäksi kekkereillä esiintyy mm. italialainen DJ/Tuottaja Roberto Turatti, joka 1980-luvulla vastasi myös Harrowin hittien tuotannosta. Turatti on tehnyt italodiscohittejä myös mm. Eddy Huntingtonille, Paul Lekakikselle ja Miko Missionille.

Den Harrowin suurimpia hittejä ovat mm. ”Bad Boy”, ”Future Brain”, ”Catch the Fox” ja ”Don’t Break My Heart”. Harrow on harvoja italodiscoartisteja, jonka levyt ovat nousseet myös Suomen viralliselle listalle. Meillä ”Don’t Break My Heart” kohosi sinkkulistan kärkikymmenikköön vuonna 1987 ja albumi ”Day By Day” oli korkeimmillaan sijalla 13 pysytellen albumilistalla peräti yksitoista viikkoa.

Lue lisää: Den Harrowin albumista ”Day By Day”

Den Harrowin tuoreimmat albumit ovat ”I, Den” (1996) ja ”Back From the Future” (1999), jotka sisältävät uudelleen lauletut versiot 1980-luvun klassikoista. Viimeisin levytys on single ”Always” vuodelta 2021.

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑