Kylie Minoguen seuraava albumi julkaistaan syyskuussa ja esimakua on luvassa pian

Kylie Minogue ilmoitti, että hänen kuudestoista studioalbuminsa ”Tension” julkaistaan 22. syyskuuta 2023 BMG-levymerkillä. Edellinen pitkäsoitto ”Disco” ilmestyi marraskuussa 2020 ja sillä artisti palasi levyn nimen mukaisesti dancemusiikin pariin. Sitä edeltänyt vuoden 2018 ”Golden” sisälsi runsaasti country-pop-vaikutteita. Tuleva albumi on electropop-tyyliä ja kuuleman mukaan esimerkiksi vuoden 2003 hittisingle ”Slow” voisi hyvin kuvailla levyn linjaa. Vaikka Kylie on myös haastatteluissa todennut, että kahden aikaisemmin albumin tapaan tällä levyllä ei ole varsinaista linjaa vaan se on ennemmin sekoitus erilaisia lauluja.

”Tensionin” tuottavat Duck Blackwell, Jackson Foote ja Kylien pitkäaikainen yhteistyökumppani Richard ”Biff” Stannard. Mukana on myös Oliver Heldens, jonka kanssa yhdessä levytetty ”10 out of 10” ilmestyi huhtikuussa 2023. Ensimmäinen singlejulkaisu ”Padam Padam” julkaistaan kenties jo tällä viikolla.

Kappaleluettelo:

 1. Padam Padam
 2. Hold On To Now
 3. Things We Do For Love
 4. Tension
 5. One More Time
 6. You Still Get Me High
 7. Hands
 8. Green Light
 9. Vegas High
 10. 10 Out Of 10 (with Oliver Heldens)
 11. Story

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: