Adam Lambert versioi kasarihittejä tulevalla albumillaan – Kuuntele ensimmäinen näyte

Adam Lambert (s. 1982) julkaisee helmikuussa 2023 cover-albumin ”High drama”, joka on hänen viides studioalbuminsa. Kasarifaneja kiinnostaa varmasti versiot Bonnie Tylerin, Culture clubin ja Duran duranin hiteistä, joista viimeksimainitulta lainattu ”Ordinary world” on myös levyn ensimmäinen singlejulkaisu. Lambert nousi yleisön tietoisuuteen sijoituttuaan toiseksi American Idol -laulukilpailussa vuonna 2009. Vuodesta 2012 lähtien hän on esiintynyt myös legendaarisen Queen -yhtyeen laulusolistina isoilla maailmankiertueilla, myös Suomessa. Suomalaiset muistavat Lambertin myös ikiomana vävypoikanaan, kun hän seurusteli Big brother -voittaja Sauli Koskisen kanssa.

”High drama” -albumin kansitaidetta kuvatessa sattui onnettomuus, sillä Lambertin päähän putosi lasipaneeli joka viilsi hänen nenänsä. Kannet piti kuitenkin saada valmiiksi, joten haava jouduttiin photoshoppaamaan. ”High drama” ilmestyy 24.2.2023.

Kappaleluettelo:

 1. Holding Out for a Hero (Bonnie Tyler cover)
 2. Chandelier (Sia cover)
 3. Ordinary World (Duran Duran cover)
 4. Getting Older (Billie Eilish cover)
 5. I Can’t Stand the Rain (Ann Peebles cover)
 6. West Coast (Lana Del Rey cover)
 7. Do You Really Want to Hurt Me? (Culture Club cover)
 8. Sex on Fire (Kings of Leon cover)
 9. My Attic (P!nk cover)
 10. I’m a Man (Spencer Davis Group cover)
 11. Mad About The Boy (Noël Coward cover)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: