Belinda Carlisle juhlii 35-vuotista soolouraansa uudella singlellä ja Britannian kiertueella

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun Belinda Carlisle viimeksi julkaisi suurelle yleisölle suunnatun pop-albumin. ”A woman & a man” (1996) myi Britanniassa kultaa ja sijoittui albumilistalla sijalle 12. Nyt entinen ”The Go-Go’s” -vokalisti kertoo Twitterissä, että helmikuussa 2023 ilmestyy hänen uusi singlensä ”Big big love”, jonka on kirjoittanut Diane Warren – nainen lukuisien hittien takaa. Belinda riemuitsee Twitterissä myös, että on kuvaamassa ensimmäistä musiikkivideotaan yli 25:een vuoteen.

Tässä välissä Belinda on julkaissut kaksi albumia. Vuonna 2007 ilmestyi ”Voila”, joka sisälsi cover-versioita ranskankielisistä chansoneista ja ikivihreistä. Tasan kymmenen vuotta myöhemmin näki päivänvalon ”Wilder shores” (2017), jolle inspiraation antoi kundalini jooga. Niinpä musiikkikin Gabe Lopezin yhdessä Belindan kanssa kirjoittamalla ja tuottamalla albumilla sopii lähinnä meditaatioharjoitusten taustalle, vaikka albumin päätösraitana kuullaankin akustinen versio ”Heaven is a place on earth” -hitistä. Lopez oli mukana myös kappaleen ”Sun” tekemisessä, jolla markkinoitiin vuonna 2013 Belindan kokoelmalevyä ”Greatest hits vol. 2”, joten häneltä luonnistuu myös popimman materiaalin työstäminen. Koronatilanteen vuoksi vuodelta 2021 peruttu Belinda Carlislen ”Decades” -kiertue starttaa alkuvuodesta 2023, joten uuden materiaalin julkaisu sopii luontevasti tähän ajankohtaan. Kiertueella on mukana myös Britti-yhtye The Christians.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: