Arkistojen kätköistä löytyi Freddie Mercuryn laulamia Queen -biisejä – Katso uusi musiikkivideo

Queen on julkaissut musiikkivideon 13.10.2022 ilmestyneeseen kappaleeseensa ”Face it alone”. Biisi on levytetty alunperin jo vuonna 1988 ”The miracle” -albumin äänityssessioissa. ”Face it alone” on sävelletty, sanoitettu, soitettu ja laulettu alkuperäisen Queen-kvartetin voimin. Vokaaleista vastaa siis vuonna 1991 menehtynyt Freddie Mercury. Kitaristi Brian Mayn mukaan ”The miracle” -sessioissa äänitettiin kolmisenkymmentä demoa, joista ”Face it alone” oli lopullisen albumin ulkopuolelle jääneistä lauluista ehein. May ja rumpali Roger Taylor viimeistelivät kappaleen julkaisukuntoon. Toukokuussa 1989 ilmestyneestä ”The miracle” -albumista julkaistaan 18.11.2022 massiivinen ”collector’s edition” -painos, joka sisältää kahdeksan levyä tulvillaan ennenjulkaisematonta materiaalia. Demojen, vaihtoehtoisten ottojen ja radiohaastattelujen lisäksi paketti sisältää kuusi aiemmin julkaisematonta laulua, joista neljässä on äänessä Freddie Mercury.

Katsele ”Face ita lone” musiikkivideo tästä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: