Whitney Houston valloittaa valkokankaat uudessa elämäkertaelokuvassa

Yksi maailman menestyneimmistä naisartisteista Whitney Houston saa oman elämäkertaelokuvansa. ”I wanna dance with somebody” -elokuvan ensi-iltapäiväksi Yhdysvalloissa on määritelty 21.12.2022, mutta Suomen ensi-iltapäivää ei ole vielä vahvistettu. Whitneyn roolissa nähdään 29-vuotias, kansainvälisesti suhteellisen tuntematon brittinäyttelijätär Naomi Ackie. Ackie on esiintynyt kotimaassaan teatterissa, musikaaleissa ja televisiossa ja hänen tunnetuin elokuvaroolinsa tätä ennen lienee Jannahin osa elokuvassa ”Star wars: The rise of Skywalker”. Elokuvan on käsikirjoittanut Anthony McCarten, jonka erikoisalaa näyttäisivät olevan erilaiset biopic-leffat. Hän on kirjoittanut mm. elokuvat ”The theory of everything” (2014), ”Darkest hour” (2017), ”Bohemian rhapsody” (2018) ja ”The two popes” (2019) ja ollut kolme kertaa ehdolla parhaan käsikirjoituksen Oscar-palkinnon saajaksi. Whitneyn tuottajaa Clive Davisia elokuvassa esittää Stanley Tucci. Tosielämän Davis (90) on itse yksi elokuvan tuottajista. Trailerin perusteella elokuvassa nähdään ikonisia kohtauksia Whitneyn uran varrelta, kuten ”How will I know” musiikkivideo tai kansallislaulu vuoden 1991 Super bowlissa. Katso elokuvan traileri oheisesta linkistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: