Retrovuosi 1984 päivän biisi 64: Kajagoogoo – The Lion’s Mouth

Brittiyhtye Kajagoogoo antoi esikoisalbuminsa ”White Feathers” jälkeen kenkää laulusolistilleen Limahlille, jonka seurauksena myös suosio kääntyi alamäkeen. Uudeksi vokalistiksi ryhtyi yhtyeen basisti Nick Beggs.

Vuoden 1983 puolella julkaistu ensimmäinen Limahliton single ”Big Apple” nousi vielä kärkikymmenikköön, mutta ”The Lion’s Mouth” -sinkun korkeimmaksi sijoitukseksi jäi 25. Toinen kokopitkä ”Islands” ei noussut sijaa 35 korkeammalle.

Lue lisää: Kajagoogoon ja Limahlin kaikki albumit Retropopparin Levymittarissa

1 thoughts on “Retrovuosi 1984 päivän biisi 64: Kajagoogoo – The Lion’s Mouth

Add yours

  1. Kajagoogoo oli hieno yhtye. Materiaali oli hyvää, soittajat osasi hommansa -etenkin Nick Beggs oli supertaitava basisti – ja Limahl oli hyvä laulaja ja karismaattinen keulakuva. Harmi vaan että kävi niin kuin monelle äkkiä supersuosioon nousseelle poppoolle ja pojat ei lopulta enää mahtuneet samalle lavalle. Ei Nick Beggs ollut huono laulaja, kuten tästäkin biisistä kuulee. Mutta Limahlin menetys oli hänelle liian iso rasti paikattavaksi. Edes yksi 80-luvun kuuluisimmista kampauksista ei Beggsiä siinä auttanut. Ja sic transit gloria mundi. Herrojen välit on ilmeisesti sittemmin paikkailtu, mutta kultakausi jäi auttamatta taakse.

    Tykkää

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑