Bros -yhtyeen Matt Goss tanssii tähtien kanssa

Vuonna 1987 brittiläisten teinityttöjen elämien sulostuttajiksi raketin lailla ponnahtaneet Gossin kaksosveljekset Matt ja Luke ratsastivat suosion huipulla muutaman vuoden, kunnes tulivat sieltä rytinällä alas. Erityisesti vuonna 1988 julkaistu esikoisalbumi ”Push” kävi kaupaksi. Se myi yksin Britanniassa 1,2 miljoonaa kappaletta eli nelinkertaisesti platinaa. Levy oli saarella koko vuoden 1988 neljänneksi myydyin. Vuonna 1989 pojat pokkasivat parhaan tulokkaan palkinnon Brit awards gaalassa. Suomessakin tykättiin, sillä täällä levy nousi virallisen listan sijalle 7 ja viihtyi listoilla peräti 24 viikkoa. Albumilta lohkaistiin hitit ”When will I be famous”, ”Drop the boy” ja ”I owe you nothing”. Yhteensä Brosin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti noin 16 miljoonaa kappaletta.

Vuonna 1991 julkaistun ja heikosti menestyneen kolmannen levyn ”Chancing faces” jälkeen kaksosten tiet erkanivat riitaisissa merkeissä vuosikausiksi, kunnes he vuonna 2017 tekivät kaksi isoa paluukeikkaa Lontoon O2 -areenalla. Tapahtuma ja sitä edeltäneet vaiheet tallennettiin myös ”Bros: After the screaming stops” -dokumenttielokuvaan. Silloin julkaistiin myös yksi uusi laulu ”Love can make you fly”. Duossa laulusolistin pestiä hoitanut Matt Goss on pysytellyt julkisuudessa sinnikkäämmin ja yrittänyt rakentaa myös soolouraa. Hän on julkaissut viisi sooloalbumia, joista tuorein ”The beautiful unknown” on ilmestynyt maaliskuussa 2022. Se nousi Britannian albumilistan sijalle 7 ja on näin ollen soolojulkaisuista menestynein. Tällä viikolla Matt postasi Twitteriin säveltävänsä uutta musiikkia. Tuleeko se hänelle itselleen vai tekeekö Bros vihdoin comebackin. Sellaisestakin hän on vihjaillut.

Tänä syksynä Matt kuitenkin tanssi tähtien kanssa. Hän osallistui Britannian ”Tanssii tähtien kanssa” eli ”Strictly come dancing” -ohjelman 20:lle tuotantokaudelle yhdessä tanssinopettaja Nadiya Bychkovan kanssa. Valitettavasti Matt putosi kisasta viikko sitten kolmantena kilpailijana. Katso Mattin jive-taidonnäyte ja tuoreimman singlekappaleen ”Better with you” musiikkivideo tästä:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: